Pups

Ongeveer 1 keer per jaar verwacht ik een nestje shiba pups.

De ouderdieren worden altijd getest op heupdysplasie, patella luxatie en erfelijke oogaandoeningen. De pups groeien op in mijn appartement in een buitenwijk van Rotterdam.

Ik doe mijn uiterste best om mijn honden en pups zo gezond mogelijk te houden, daarom krijgen al mijn honden, en dus ook de pups, biologisch vers vlees te eten. Dit is, naar mijn mening, de beste voeding voor een hond.

De pups worden getiterd en aan de hand van de uitslag wel of niet gevaccineerd.

De ontlasting van de pups wordt gecontroleerd in een laboratorium op verschillende parasieten. Aan de hand van deze uitslag worden de pups wel of niet ontwormd.

Wil je graag meer informatie over voeding, titeren/vaccineren en ontworming stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn pups op de juiste plek terecht komen. Daarom koppel ik, uiteraard in overleg, de pups aan de meest geschikte eigenaar.

Zou u graag een pup van Jiyūna Seishin een liefdevol huis bieden, dan ontvang ik graag een email met uw motivatie. Wat zie ik graag terug in deze email?

  • Hoe bent u bij dit ras gekomen en waarom denkt u dat de shiba het ras is dat het beste bij u past?
  • Wat bent u (in de toekomst) van plan met de hond? Denk aan hondenschool, hondensport, huishond. Heeft u plannen om show te gaan lopen met uw hond of wilt u er mee gaan fokken?
  • Uw gezinssamenstelling.
  • Woon-/werkomstandigheden. Hoe vaak en hoe lang zal de pup/hond alleen thuis moeten zijn?
  • Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur (rood, rood-sesam, black and tan) of geslacht?
  • Al het overige dat u graag wilt vermelden of vragen.
 

Verwacht

Update februari 2021: Er worden op lange termijn geen pups verwacht.